2012. márc. 26.

5. fejezet

Aldo állt a kapualjban és előtte két férfi térdelt! Amina elfordította fejét. Képtelen volt szembenézni gusztustalan férje, már már túlzásokba vitt életvitelével. Így inkább gyorsan tovább sietett. Még kevésbé volt lelkiismeret furdalása. Crist már messziről kiszúrta, a parton, amint Őt várja. Kezében egy szál tulipánnal. Tudta, hogy Aminának az a kedvenc virága. Amint a tekintetük találkozott sietve indultak meg egymás felé. Cris a derekánál fogva emelte fel a nőt és pörgette meg a csillagfényes éjszaka alatt, ahol a homokszemcsék selymesen cirógatták a lábaikat. A hold nagy kerek képe bevilágította a tenger vizét , kicsit sárgásra festve azt!

-Szia szépségem.-lehelt csókot Cris a nő szájára.

-Szia.-suttogta Amina, miközben a férfi nyakába bújt, hogy érezze annak illatát. Testéből áradó nyugalmát!

-Szóval, már megint bántott?

-Nem.-nyögött fel a nő.- Mosta annyira nem! De csak most kezdődik a kampány. Van egy olyan sejtésem, hogy most is csak a drogpénzekért jöttünk ide, amit a klubokból szed össze. De hát, nincs mit tenni.

Kézen fogva kullogtak a parton a férfi szállása felé.

-Amina, de van! Hagyd el az isten áldjon meg. Addig még nincs tragédia és mind a ketten éltek. Ki fogjátok nyírni egymást szépen lassan.

-Nem Cris! Ő fog kinyírni engem, de már nem érdekel. Elfogadtam és élvezem amit lehet! Ami meg nem tetszik félre söpröm! Mostanában már nem bánt, csak olyankor mikor...

-Amikor a kokaintól félig ájultan szinte  félhalottra kefél!!-fejezte be a férfi a mondatot Amina helyett.

-Igen.-lehelte halkan a nő miközben a földet kezdte el pásztázni a szemével. Szégyenében lehajtott fejjel. Cris az álla alá nyúlt és kényszerítette, hogy a szemébe nézzen a nő.

-Na gyere, megvigasztallak!

Cris épp, hogy csak Amina derekához hozzáérve irányította a nőt saját kis bungalójához. Kinyitotta az ajtót és gyengéden betessékelte a lányt. Amint az ajtó becsukódott mögöttük, forró ajkaival a lány vállát csókolgatta. Amina felnyögött.

-Szeress.-kérte

-Szeretnélek.-mondta a férfi

Amina nagyon jól tudta hogy érti a férfi, tudta hogy csak rajta fog múlni, hogy hagyja e a férfi kényeztetését. Ugyanis történt már olyan, hogy Amina elfelejtette, hogy Cris mellett nem szexrabszolga, hanem egyszerűen csak Ő maga.

Cris, óvatosan simogatta a lány combján felfelé a ruhát az egyik kezével, a másikkal meg terelte a szoba felé. Féltőn , gondoskodón akár egy tyúkanyó a kicsinyeit. Cris ma kifejezetten romantikus hangulatban volt.

A hálóban mécsesek sokasága égett, az éjjeli szekrényen egy jófajta pezsgő hűsölt a jégkockák között egy elegáns fém vödörben. Cris eldöntötte a lányt az ágyon, menet közben a ruháját lehúzva, majd a pezsgőt a nő forró testére csurgatta, hogy onnan óvatosan, lassú ,kéjes mozdulatokkal nyalja le. Egy egy kortyot csurgatott a lány szájába is, aki szétterülve élvezte a férfi nyaldosását.

Élvezte, ahogy a férfi a lába közé furakodva ügyködik legérzékenyebb pontján, perverz kéjjel töltötte el a látvány, amit magába szívott. Nem Amina nem csukta be a szemét, látni akarta ahogy a férfi lassú nyelvcsapásai és fürge ujjai a mámorba röpítik. Pedig kész szenvedés volt a kéjtől vonagló testének , hogy ne csukja le pilláit, de megérte minden gyötrelem, mert az érzés semmihez nem volt fogható, mikor Cris az utolsó mozdulatokkal felrepítette a holdra. Ideje se volt feleszmélni már is érezte magában a férfi hatalmas vággyal teli férfiasságát. Lüktetett benne, pedig még csak meg sem mozdultak. Egyszerűen csak egymás szemében elmélyülve élvezték , hogy összeforrtak. Aztán a férfi lassan , körkörös mozdulatokkal mozogni kezdett, Amina megemelte a csípőjét, hogy még jobban érezze magában, a hatalmas szervet. Imádta mikor Crissel volt, azt a feszítő érzést, odabent magában. Úgy érezte kettészakad a teste, de mégsem fájt. A férfi egyre erősebb mozdulatokkal lökte ismét az egekbe, ám még kezével mindig ingerelte a nő már már vörösre duzzadt klitoriszát.

A szemüket egy percre sem vették le egymásról, kezeik bebarangolták,  egymás testét, feltérképezve annak minden egyes zegzugát.  Az orgazmus száguldó vonat sebességével érkezett, a szoba csendjét éles sikítás zaja törte meg. Az élvezet illata beleivódott a bőrükbe, ahogy izzadt testükkel egymáshoz simulva, meseszép szemekkel gyönyörködtek egymásban. Amina szemében egy könnycsepp indult szomorú útra.

-Miért sírsz?-kérdezte a férfi. Hangjában a gyengédség már már túlzás volt, kezeivel úgy ölelte a nőt, hogy az szinte eggyé vált a testével.

-Mert, most jó!

-Máskor is lehetne jó, csak tenned kéne érte.-suttogta a férfi, de amint kimondta szavait, már meg is bánta.

Amina felpattant és öltözni kezdett.

-Mennem kell!

Arcizma megfeszült, állát felszegve nézett a férfival farkasszemet. Cris nem szólt. Rágyújtott z éjjeli szekrényen lévő megtekert spanglira, majd a nő kezébe nyomta.

-Amina, unom már, a megmentőt játszani. Nem tudok segíteni. Én is csak használlak, ezt pedig nem akarom, kedvem eljátszani a hőst. Téged akarlak. Elég volt! Vagy változtatsz az életeden vagy nem, de már nem akarom, hogy elmeséld, hogy szenvedsz. Akarlak, persze. Hiszen egy gyönyörű nő vagy, de nem bírom már végig nézni, hogy kínoz halálra az a szemétláda.

Cris, hirtelen indulata meglepte Aminát. Igaza volt a férfinak, de az igazság fájt. Nem értette, miért akarja most már ő is csak bántani. Hiszen nem lehet az övé, és eddig semmi jelét nem mutatta, hogy komolyabban fontolgatná az ő kettejük kapcsolatát. Vagy csak nem vette észre a jeleket, mert csak magával és a saját fájdalmaival volt elfoglalva?


-Cris, most mi bajod?-Amina, mint mindig, most is leplezte saját érzéseit és jégszívűen, érzelemmentes álarccal fordult a férfihoz.


-Azt, hogy kiabálj, üss meg ha ahhoz van kedved, vitatkozz velem, veszekedj ha bánt valami, ne pedig beletörődj! Azt akarom vedd az életed a saját kezedbe.


-Nem megy! Ennyi, fogadd el!-Amina még mindig nyugodtnak tűnő arccal és higgadt hangon beszélt a férfival, aki szinte már tajtékzott a dühtől, hogy a nő nem képes kijönni  a sodrából.


Pedig Crisnek ez volt minden vágya, hogy végre kizökkentse a nőt abból a monoton érzésből, amit felvett maszknak, a külvilág megtévesztésére.


Cris folyamatosan csak mondta mondta a magáét, hogy Amina igen is tudna tenni valamit azért, hogy jobb legyen az élete, már már úgy hatott, hogy csak a férje pénzéért van vele. És amikor Cris, ezt ki is mondta Aminából robbant a bomba. Hangos zokogásától és jajveszékelésétől zengett a szoba, majd egyszer csak , mint valami ketrecbe zárt oroszlán törni zúzni kezdett. Crisből pedig feltört a nevetés és még jobban elkezdte mondani a magáét. Teljes átéléssel. Visszavéve, a gonosz szerepét.


Igen, a férfi így szokta gyógyítani Aminát. Neki nem csak a teste kellett, hanem a lelke is, bár valamilyen szinten tényleg csak használta, de hát a lány is őt. Egy kölcsönös üzlet volt ez köztük, egy kimondatlan szerződés. A lány végre tombolt. Néha így sikerült belőle kihozni a feszültséget a férfinak, néha úgy, hogy erőszakosan szeretkezett vele, néha pedig csak egyszerűen beszélgettek és a lány képes volt kiadni magából.




Amina a kimerültségtől összeesve aludt el a kanapén. Cris pedig gondolkodott. Azon, hogyha akkor nem játssza el a nőcsábász szerepet az egyetemen Aminának fogadásból, akkor máshogy lett volna e, máshogy alakult volna az életük ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése