2012. jún. 18.

16. fejezet




Az erő ami egymás felé taszította őket félelmet keltő volt. Semelyikük nem értette mi történik, egyszerűen csak vágytak egymásra. Érezni akarták a másik bőrét, illatát, vágyát, ízét.  A csókok egyre követelőzőbbek lettek, a simogatások szorítássá fajultak, de nem érdekelte őket. Volt valami náluk jóval nagyobb hatalom, amitől nem tudtak tisztán gondolkodni, ami egymás karjába lökte őket. Jenna öle egyre jobban lüktetett, miközben a férfi ujjai a fenekébe martak. Mintha megőrültek volna. A korlátok eltűntek, a sebek behegedtek, a sértettségről, barátságról, férjekről, szeretőkről pedig teljesen megfeledkeztek. Csak ők voltak, ketten. Még a bent alvó lányról se vettek tudomást. Kapni akartak és kaptak is. A ruhákról a gombok szanaszét repültek a teraszon, a hűvös levegő felhevült körülöttük, a csendet mély nyögések kavarták fel. Egyre erőszakosabban rángatták le egymásról a feleslegesnek bizonyult textilt. Önző módon martak a másik húsába, nem törődve semmivel. Csak a most számított. Hogy mi történik ha Amina, felkel és meglátja őket? Azzal cseppet sem számított abben a pillanatban. A férfi egyre durvábban harapta a nő nyakát, de Jenna se tétlenkedett, a körmei Chris vállába vájtak, megjelölve a már felfedezett csupasz bőrfelületet. A férfi már nem a csinibabát látta Jennában, hanem egy életerős, ámbár sebzett nőt, aki egészséges, aki tele van szenvedéllyel vággyal, aki akarja őt, akiben  nincs egy szemernyi ellenállás és cseppet sem szégyenlős. Önkéntelenül is elkezdte összehasonlítani Aminával miközben egyre keményebben csókolta. Gyorsan rájött, hogy semmi közös nincs bennük. A szívét az alvó lánynál hagyta, de itt kint a teste volt az úr és a felbolygatott érzékei. A testi vágy mindkettejüket egyre jobban feszítette, szinte szétrobbantak a vérükben kavargó kéjtől, a fülledt éjszaka pedig még tovább hevítette őket. Nem sok időt pazaroltak egymás kényeztetésére, állati ösztönök hajtották őket, ebbe pedig nem fért bele több, mint a gyors vetkőzés, majd az azonnali egyesülés. Jenna szemérmetlenül sikított fel, amint Christ megérezte magában. Lehunyt szemmel, levegő után kapkodva kezdett el mozogni, miközben a férfi a melleit gyűrte, harapta és szívta.
Már el is felejtette milyen ha nem kötelességből adja oda magát valakinek, hanem pusztán az élvezet kedvéért.
Most, hogy ismét önmaga lehetett a szexet is jobban élvezte, még akkor is ha semmi érzelem nem kötötte a férfihez.
Bőven elég volt Jennának, hogy Chris kielégíti a testét. Amúgy is nagyon jól tudta, hogy a lelke csak akkor fog kielégülni, ha a férje halott lesz.
A férfi viszont már rég nem gondolt semmire, csak arra, hogy a nő feszes feneke alá nyúlva még gyorsabb mozgásra késztesse, hogy érezze a forró nedvességet, ami körbeöleli.
A szex szaga lassan az orrukba szivárgott, még inkább elkábítva őket. Fojtogatta őket a másik verejtékének illata, de hiába, még többet akartak belőle.
Egyre többet és többet, a másik csókjából, bőréből., szagából, egészen addig míg végig nem futott rajtuk a gyönyör, olyan hirtelen, hogy a szívük egy pillanatra meg is állt az utolsó mindent eldöntő lökés közben. A gerincük kacifántos ívbe hajlott, az összes izmuk megfeszült, miközben elemi erővel vágtatott végig rajtuk az extázis. Mindkettejük teste nyárfalevélként remegett, miközben az orgazmusuk minden másodpercét kiélvezték.
-         Azt a rohadt kurva – zihálta Chris, mikor nagy nehezen elkezdett kitisztulni előtte a kép. Nagyon rég érzett ilyet és ennek az érzésnek most úgy érezte hangot kell adnia, hogy tudassa a nővel mennyire istenien is érezte magát szex közben.
 Jenna arcára halvány mosoly költözött miközben a férfi vállgödrébe hajtotta a fejét. Még érezni akarta egy kicsit, Christ magában és az erős férfitest rezdüléseit, az ujjai alatt.
-         Kéne egy cigi – suttogta a nő halkan, mire a férfi azonnal a szájába dugott egy meggyújtott szálat.
Órák vagy percek teltek el? Maguk sem tudták, csak összekapcsolódva hevertek a székben, egyik szál cigit a másik után gyújtva.
Hirtelen halk szipogásra lettek figyelmesek, miközben még mindig egymásba gabalyodva simogatták a másik testét.
-         Am – kapta fel a fejét a férfi rémülten.
A lány ott állt a teraszon meggyötörten, kótyagosan, a visszafojtott sírástól remegve.
- Hogy tehettétek ezt? – Mutogatott rájuk, akár egy eszelős.
- Am, nyugodj meg – kászálódott ki Jenna a férfi öléből, aki sóbálvánnyá dermedve figyelte az ajtóban toporgó hálóinges lányt. Még pislogni is elfelejtett. Hirtelen tört rá a bűntudat, még akkor is ha tudta, nem tett semmit. Elvégre Amina házas és nem alkotnak egy párt, ergo nem csalta meg. De ha nem csalta meg most mégis miért érzi magát ilyen pokolian? És Jenna? Hogy lehet ennyire… Halálosan nyugodt és szemérmetlen.
Jenna meztelenül dőlt a korlátnak, miközben Aminát figyelte, aki láthatóan teljesen kiborult, attól, hogy lefeküdt Chrissel. Ő viszont mégse bánta a dolgot. Nem érzett egy szemernyi lelkiismertfurdalást sem. És nem is fog. Ez csak szex volt, puszta testiség, vágy és egy kibaszott nagy eget rengető orgazmus, ami jól esett mindkettejüknek, hisz kiűzte minden porcikájukból a felgyülemlett feszültséget.
-         Hogy mondhatott, hogy nyugodjak meg ezek után? – Fakadt ki Amina, továbbra is remegve.
-         Ne drámázz, csak keféltünk – vont vállat Jenna. A hangja jeges volt és érzelemmentes. Hiába kedvelte a lányt, sosem viselte jól az ilyen érzelmi kitöréseket. Utálta ha valaki semmiségeken akad fenn. Nem értette, hogy az ami Chris és közte történt, Aminának nem tartozik a semmiség kategóriába.
-         A barátom voltál – mutogatott rá elsápadva Am.
-         Most is az vagyok. Higgadj le – csitította a szőkeség, hasztalan.
-         Nem vagy a barátom. Tudtad, hogy mi van köztünk és mégis megdugattad magad vele. Nem vagy több, mint egy mocskos ribanc – emelte fel Am a hangját, de Jennát még ez sem hatotta meg. Továbbra is jégkirálynőként viselkedett. Csak állt felszegett állal és bámulta a tomboló lányt.
-         Ne hisztizz, mert esküszöm megnyitom a hideg vizes csapot. Csak kúrtunk, a szíve a tiéd lehet, nekem nem kell, ne aggódj – provokálta tovább a lányt.
Ha már dühös, akkor legyen igazán dühös. Ne végezzen félmunkát. Engedje ki. Ha Am üvölteni akar, hát üvöltsön, ha fel akarja pofozni, hát pofozza. De ezzel az elfojtással nem megy semmire. Hogy fog így hidegvérrel embert ölni? Ha már ennyitől is kibukik, akkor képtelen lesz elásni a férje hulláját. Úgy pedig semmi értelme ennek az egész cselszövésnek és tervezgetésnek. Ha képtelen uralkodni magán, hát húzza le magát a sértettségével, a fájdalmával és mindenével együtt a budiban és menjen vissza ahhoz a szadista baromhoz, aki beletörli a lábát és a farkát, majd jól elveri. Ha neki ez kell, legyen. Ha viszont nem, akkor tanulja meg kezelni az érzéseit.
-         Nem vagyok egy darab hús – sziszegte Chris, mérgesen, de a két lány rá se hederített. Egymással néztek farkasszemet. A feszültség egyre inkább tapinthatóvá vált a levegőben.
Amina egyre mérgesebb lett. Hogy van képe? Lefekszik az ő… Milyével is? Mindegy. Lefeküdt Chrissel és még csak nem is próbálja megmagyarázni. Csak áll meztelenül, az ujjai közt egy cigaretta füstölög és őt méregeti kihívóan. Szíve szerint kivágta volna a teraszon, de mégse tett semmit. Érezte, hogy ennek is oka van, bármennyire is nem érti, hogy miért kellett erre kelnie, hogy miért is történik vele mindez, miért kell állandóan éreznie a fájdalmat. De tudta, hogy van valami cél ezzel is. Talán, hogy felnyissa valaki a szemét Chrissel kapcsolatban? Ő is férfi, ezt most bebizonyította.
Jenna talán direkt csinálta.
Talán tud valamit, amit Am nem.
Talán.
De mi lesz ezután? Hogy bízzon benne?
Ennyi lenne a tökéletes tervnek?
Nem, az nem lehet.
Túl kell lépni. Ezen is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése