2012. aug. 1.

21.fejezet

Jamie erőteljesen sokkot kapott, ahogy a nő, határozott és mindenre eltökélt arcát nézte. Mit nézte? Szabályosan tátott szájjal , csorgó nyállal bámulta. Ezer és ezerféle kínzási módok lebegtek a szeme előtt, Dominicot látva. Többek között  bitófáról lelógó élettelen testét, amit épp szétmarcangolni készült egy tucat farkas. Majd fejét megrázva még intenzívebb és tetszetősebb kép ugrott be neki. A tökeinél fogva fellógatott férfi könyörgő pillantása égett a retinájába.

A férfi az adrenalintól, ami végig száguldott Jenna szavainak hatására a testében ,sebesen átszelte a szobában a köztük lévő távolságot és vadul ,a nő ajkaira tapadt. Hosszan , élvezetesen csókolta, míg levegővétel miatt el nem eresztette azt. Jenna meglepően , ámbár örömittasan, kérdőn pillantott a férfira.

-Nem tudod elképzelni mióta várok erre a percre, és nem is hiszed, de életem legszebb szerelmi vallomása, amit most mondtál. Álmomba nem gondoltam volna, hogy valaha eljutsz erre a lépésre, és meg kell köszönöm annak aki eme ötletet a fejedbe juttatta. Ám mégis, hogy a faszomba akarod ezt kivitelezni? Oké, hogy láttam már egy pár filmet, de miből gondoltad, gondolod, hogy én, ebben bármilyen segítséggel is szolgálhatok? Amúgy is beszaribb vagyok, hisz érted sem küzdöttem, amit a mai napig bánok? És különben is, hogy a jó kurva életbe képzeled, hogy évek múltával besétálsz újra az életembe, majd bűnrészessé teszel egy gyilkosságba? Mit gondoltál ha?

Jamien átsiklott a kétségbeesés első szele. Jenna fel volt rá készülve, hiszen ismerte a férfit, és remélte sokat nem változott az évek alatt. Egyben biztos nem változott, még mindig szereti. Ám abban talán változott, hogy soha nem volt beszari. Akkor valami miatt nem küzdött érte, holott, ő csak és kizárólag azért kezdett eleinte Dominickal, hogy felpiszkálja kicsit a férfit, de hát túl jól sikerült, és a férfi ahelyett, hogy foggal körömmel küzdött volna, inkább futni hagyta.

-Tudod miért hagytalak futni?.-üvöltötte, -mert nem volt választásom! Miért nem láttak hetekig? Hát nem a szerelmi bánattól. Nem! Azért mert a kedves férjed majdnem kinyírt és még azt is az eszembe vésette az embereivel, hogy ha mégsem tartom magam, téged nyír ki, hiszen ha az övé nem lehetsz az enyém se! Egészen addig a napig azt hittem ilyen csak a brazil sorozatokban létezhet. De nem! Nézd, ez még annak a helye!

Jamie tombolt az idegtől, ahogy az évek alatt  felgyülemlett sérelmek egyszer csak a felszínre törtek. A lányt a két karjánál szorította a falhoz, aki a halottaktól, halálra várt arccal, patakzó könnyekkel mozdulatlanul hallgatta, a válaszokat, amiket évek óta keresett. A dühöngő férfi nagy nehezen az utolsó szuszát is beleadva a lány feje mellett a falba ütött majd, a földre rogyva a fejét a térdei közé szorítva ringatózott. Nem sírt. Hiszen annál jóval büszkébb és erősebb férfinak tartotta magát. Ám összezuhant ahogy a múlt terhei egyszerre vasmarokként ölelték körbe , míg a szeme előtt ott lebegett egy boldog jövő és egy rettentően nyomasztó és félelmet keltő jelen!


Amina Cris mellkasán heverészve nézegette a magánnyomozó által kapott jelentéseket Aldoról. Épp Cipruson kefélt valami nőcskét, és gyűjtötte be az ottani drogpénzekből a jussát, hogy csodálatos karrierjét egyengetni tudja amikor lencsevégre kapták. Még csak nem is sejtette, hogy követik. A magánynyomozónak azt is sikerült kiderítenie, hogy jelenleg őt sem figyelteti senkivel, mert meg van róla győződve;" Oda utaztam, hogy ne érezze a hiányomat, megkapta ami neki jár, egy alapos kefélés és egy szex, most majd nyugton lesz hat hónapig" -nyilatkozta szó szerint a testőrének; hogy nem fog lelépni.

Amina hanyagul félre dobta az aktát és elegáns hanyag mozdulattal cigarettára gyújtott. Nézte saját mozdulatát és hirtelen felnevetett. Alig bírta abba hagyni a kacagást, mire Cris már vele nevetett.

-Min nevetsz?-mosolygott rá a férfi.

-Tudod, alig vagyok itt pár hete, de nem ismerek még én sem magamra. Olvasom az aktát és a benne lévő pocskondiázástól régen sirv menekültem volna hozzád, vagy egy adag kokoért, de minimum kettesével tekertem volna a spanglit. Most meg! Nézz rám. Osztozom rajtad, még ha csak szimbolikusan is, épp készülök kinyírni a férjem. Hideg vagyok mégis úgy érzem a szívem , a lelkem több érzelmet is képes megeleveníteni, erősnek és bátornak érzem magam. És bár mennyire is hihetetlen, de jobban fáj most Aldo múltbeli tettjeinek terhe mint amikor megtette velem, hiszen most már tudom, hogy van választásom. Nem kell tűrnöm. Bármi lehetek bármit tehetek. Élhetek. Saját akaratomból cselekedhetek. Elbukhatok, felálhatok, csalódhatok, sírhatok, nevethetek. Érted ezt Cris?

-Igen, kicsim. Magad lehetsz!

-Nem ez még annál is több. Hiszen azt se tudom ki vagyok! Inkább azt mondaám, végre megismerhetem magamat, a világot, az életet. Olyan mint amikor egy kalitkából kiszabadul egy papagály és még a kukacra is rácsodálkozik. Nem tudja hogy kéne megenni! Tudja , hogy táplálék de fogalma sincs ,hogy álljon neki. Így érzem magam, tudom mit kéne tennem, de nem tudom, hogyan. Ám mégsem félek! Érted ezt?.-nevetett a lány.

-Értem, és ígérem, hogy itt leszek melletted.

-Jó csak, ne akarj irányítani, magam akarok elesni is és felállni is. Mindent én akarok megélni. Önző vagyok?-emelte Am hatalmas szemeit a férfire kérdőn. Hiszen úgy érezte magát, mint valami csodabogár, aki a múltból a jövőbe csöppent. Mint a vissza a jövőbe filmekben

-Nem, nem vagy az. Teljesen normális amit most átélsz, bár valljuk be az ember ölés nem! Ám mégis azt gondolom, hogy simán Önvédelemből teszed!

Amina kitágult pupillákkal, hihetetlen tekintettel meredt a férfire a szavak hallatán. Cris azt hitte valami rosszat mondod, ám mikor Amina a nyakába borulva felsikkantott, megnyugodott.

-Cris! te zseni vagy! Ez az! Megtaláltad a megoldást. Úgy kell az egészet csinálni, hogy önvédelem legyen! Úgy öljük meg őket, hogy mindenki tudja mi tettük és Önvédelem legyen!

-Amina én nem hiszem, hogy ez jó ötlet, és Jen sem biztos, hogy vállalja, de ötletnek nem elvetendő az biztos. Majd megbeszéljük együtt. Most pedig gyere. Van még pár adat amit át kéne néznünk. A magánnyomozó hozott még egy valag jogszabályt és joghézagot, hogy nézzük át, mert nem árt ha tisztába vagyunk vele.

Beszélgetésüket kopogás zavarta meg. Amina kinyitotta az ajtót és a magánnyomozó futárja állt az ajtaja előtt lihegve, kipirult arccal. Ijedt tekintettel. Herry azt kérte ezt azonnal hozzam ide magának és kérte, hogy Amint megkapta és átolvasta hívja fel. A nő rácsapta a futárra az ajtót egy fejbiccentéssel, majd hevesen feltépte a borítékot, ami egy mappát tartalmazott. Amina ahogy kinyitotta a mappát és belepillantott, kiejtette a kezéből, a földre csúszott és a távolba merengve a dühtől és gyilkolási vágytól égő szemekkel. kiéhezett vadként, Crishez fordult.

A mappa elején egy fénykép volt  Aldoról és Domincról, amint az USA elnökével mulatnak. Dominic egyik koncertjén, több kurva és némi kokain társaságában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése