2012. aug. 30.

23. fejezet

Amina ördögi vigyorral , eltökélten mutatta Jen elé a fényképet. Szemei szikrákat szórtak, a tekintetét elvakította a gyilkos vád és a felismerés, hogy talán a jó isten is velük van, és esélyük lesz a boldogságra. Ott volt minden a fényképen. Az ötlet, a terv, a megvalósítás, de ami a legfontosabb: a megvilágosodás! Az ereiben az adrenalin zubogó folyóként terjedt szét. Majd kibökte Jen szemét, olyan erősen csapkodta a fényes papírlapot. Mint valami ereklyét feltartotta a levegőbe.

-Jen, senki nem megy sehová. A világ legjobb dolga történik most velünk! Hála a képeknek!

-Nem, nem, neked elment az eszed! Megőrültél. Elvakít a bosszú, bár végre látom az eltökéltséget rajtad, ellenben bolond vagy. Haza kell menünk!

-Nem, nem kell.-fogta két keze közé  a nő arcát.-Jen, melyik USA elnök örülne ennek a képnek? Mit szólna az elnök, ha kapna ezekből egy másolatot, a két pokolfajzat aláírásával? Gondolkozz? Milyen nemzetbiztonsági,vagy tudja a tököm hivatal hagyná, hogy az Elnök ilyen botrányba keveredjen? Hátradőlve mozizhatjuk végig férjeink halálát! De ha ez még sem válik be, akkor is van megoldás, de azt majd később. Egyszerre csak az A tervre koncentráljunk.

Jen megvilágosodva, ám hitetlenkedve nézte Aminát. Hol a lányt, hol a képet vizsgálta. Ide oda járt a szeme a fénykép és a sziklaszilárd nő tekintete között, végül lassan, de ívbe húzódott a szája felfelé. Látszott rajta, hogy az imént elhangzottakat emésztgeti. Óvatosan felállt. Eddig észre sem vette , de a földön ülve minden porcikája zsibbadt már. Töltött magának egy italt, mert az üveg tartalmát már elfogyasztotta, kikapta Amina kezéből a gondosan megtekert spanglit és fel alá járkálva halkan, morajlott magában.

Ez a nő egy angyalbőrbe bújt ördög, ez volt az első gondolata, ahogy eljutott a tudatáig Am ütős kis terve. Az elején rettegett, hogy a lány idegrendszere nem fogja bírni, de tévedett, folyamatosan tesztelte Aminát, és a lány egyre csak átment a vizsgán. Jent kissé elfogta a bűntudat, hogy nem bízott, de ki az isten gondolta volna, hogy ez a lány ekkora észlény is tud lenni. Benne van minden, a finom eleganciáig, a piszkos kis cafkáig minden, amiről férfi és nő valaha álmodhat. Ő mégis kételkedett, de már csak máig. Be kell látnia a terv kitűnő. Már csak a megvalósítás az amin a fejüket kell törni. Jennek folyamatosan pörögtek az információk és a tennivalók a szeme előtt, akár egy Oscar-díjra jelölt film képkockái.


-Már megbocsássatok, de velem mi lesz?-kérdezte kissé megszeppenve, a mindig nagyszájú Jamie.

-Hehe-nevetett fel Jen, végre másra is figyelve nem csak a gondolataira.-Ne haragudj.

-Am, ha megbocsátasz visszamennénk a szobámba, később átjövök. remek ötlet kitűnő terv, de átrágnám magam rajta én is és tőled is ezt kérném. Később egyeztetünk és akkor Show time! - Mosolygott, kitisztult, ám a férfival, aki érte utazott ide, megannyi szenvedés után, nem teheti meg, hogy meg sem hallgatja mit szól ehhez az egészhez. Nincs joga ismét a saját malmára őrölni a vizet. Muszáj lesz csapattagként tekintenie rá és leülni mindent tisztázni.

Két héttel később Amerikai Egyesült Államok Washington, Washington DC, Fehér Ház


Gerg Mills a fehér szobában ülve várta amíg személyi asszisztense visszaérkezik. El nem tudta képzelni, mi lehet annyira fontos ezen a késői órán. Tudta, hogy csak is személy szerinti ügy lehet, hiszen bármilyen vészhelyzet esetén, most egy egész bizottság tucatnyi embere tolongana a puccos szobában! Greg Mills az USA elnöke rossz érzésekkel ült a székében, valamiféle baljós félelem járta át az egész lényét, főleg, mikor meglátta a távolban közeledni Hildát az ötvenes nőt, halálra fagyott arccal.


Akkor még nem is sejtette, hogy ő is másodpercek töredéke alatt fog megsemmisülni. Mint férj, mint apa, mint politikus, mint államfő, sőt mint ember! Ahogy az íróasztalra szórt képeket meglátta, a föld gravitációja megszűnt számára létezni. Az elméjét elborította a düh, ahogy a borítékon érces írással meglátta a két címzett nevét. Hogy az a..! Kapott a szívéhez, mert még a ketyegője is hirtelen berozsdásodott a félelemtől, a haragtól, de legfőképpen a bosszúvágytól! Attól az erős, éltető dühtől, ami a nyakában ritmusosan duzzadt meg, hol erősebben . Az ér lüktetése szinte már fájt Greg nyakában, a keze elfehéredett, ahogy ökölbe szorult keze az íróasztalon hevert tehetetlenül!

Greg Mills nem az a fajta ember volt amit a választói hittek róla. Greg Mills velejéig romlott és korrupt volt. Sajnos még a családja sem tudta ki is Ő valójában! Sőt talán Ő maga sem tudta. Ám azt tudta, hogy a fényképek láttán egy lehetősége van csak, hogy mentse az irháját! Ez az egyetlen módja, hogy megtartsa mindazt a fölényt és státuszt, amit évek alatt kikönyökölt magának!



Svájc


Amina nevetve konstatálta Jen és Jamie killódását, ívódását, ércelődését. Jó volt őket látni. Azóta az ominózus fényképes este óta, mintha mindenki kicsit lehiggadt volna el nem felejtve persze a feladatokat, tennivalókat, ám mégis felszabadultak tudtak maradni, megannyi szeny és bűn között amit az elmúlt két hétben tapasztaltak.

Amina megdöbbentően hosszú és gusztustalan részletes jelentést kapott férje viselt dolgairól, akár csak barátnője. A fénykép érkezése utáni napon érkeztek a mindenre kiterjedő jelentések, amikbe volt minden. Prostik, drog, felcsinált szeretők vaskos tartásdíjjal és titoktartási szerződésekkel, sőt Aldonak még egy gyilkosságban való részvételt is sikerült összeszednie. Dominic is bővelkedett meglepetésben, mikor kiderült, ő is gyanúsítva volt pedofíliával. Jen napokig ezen őrlődött, hogy a fiatal tehetségek akik havonta egyszer jöttek táborozás szinte, mit élhettek át, és mennyibe is került ezen dolgok eltusolása. Aztán később rájött, hogy jó, hogy megtudta férje viselt dolgait, mert megerősítették a hitében, miszerint a férfinak nincs helye eme világon.

Amina könnyeben vette az akadályokat, Cris remek szerető és társ volt mellette, és ahogy a másik párt elnézte, rájött, soha a büdös életbe nem fogja megbánni, azt amire készülnek. Nem bánja, hogy a magánnyomozó segítségével és az Elnök védelmi szolgálata segítségével, sok sok pénzt követelve eljuttaták a képek másolatait. Egyetlen egy dolgot sajnál, hogy nem láthatja az Elnök arcát, mikor elönti a gyilkos düh és harag. Azt az egyet sajnálta, hogy nem lehet ott, mikor a szíve egy pillanatra megáll és rájön, mennyit veszíthet, és azt az arcot hiányolja, ami meghozza a döntést, elbújva a bűn rejtélyes tengerében.


Ő tudja milyen érzés meghozni a döntést, ő tudja milyen felemelő, amikor szemei előtt látja szenvedni szenvedésének okozóját. Amit ő kapott kevés lenne a férfinak büntetésnek és remélte , hogy az Elnök is így gondolja.

Gondolatából  furcsa ijedség kerítette hatalmába, hirtelen érezte meg a nedvességet, és a hullámokat. Cris látva merengését, bedobta a fiatalok mellé őt a medencébe. Am gyorsan feltempózott a felszínre, majd prüszkölve, egyetemleges jelet használva elküldte a férfit melegebb éghajlatra. A férfi , viszonozva kedvességét mellé ugrott a langyos vízbe, majd vad csókra húzta magához. Úgy falták egymást, mintha az életük múlna rajta. Órákkal később a hálószobában is megtartották jó szokásukat. Cris élvezettel merült el a lány ölében, hogy nyelve latin táncok ritmusát meghazudtolva kéjes nyögésekre biztassa a lányt. Nem is kellett félteni Aminát, rodeósként vonaglott a hatalmas ágy közepén, kezei végigszántották Cris dús haját, néha néha beletépve, majd mikor már nem bírta tovább a vágyakozást, Cris férfiassága után, magára rántotta a férfit, aki kőkemény, duzzadt vágyával végre mélyen , nagy lökéssel fel nem öklelte a nőt. Am háta ívben megfeszült, a bokájánál érezte saját vágyának nedveit, miközben a férfi, egyre követelőzőben húzta magára, addig míg az orgazmustól remegve szét nem terültek a puha ágyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése